Ademavonden 2022-06-08T17:47:26+00:00

ademavonden

Ademavonden

Op de ademavond gaan we ademen met een kleine groep. Hoewel elke deelnemer zijn/haar eigen ademsessie in gaat, geeft het ademen in groepsverband een extra dimensie van verbinding. Ook ontstaat er inzicht doordat we gespiegeld worden door de ander tijdens het samen delen en ademen. Zo draagt de kracht van de groep bij aan jouw persoonlijke ervaring.

Tijdens de ademavond ligt de focus op de ademsessie en er is voorafgaand geen persoonlijke coaching. We starten met een korte geleide meditatie, gevolgd door een deelrondje waarin ieder aangeeft wat er in hem/haar leeft. Vervolgens zetten we een intentie die je meeneemt de ademsessie in.

Deze ademavonden zijn geschikt voor zowel nieuwe deelnemers, als deelnemers die vaker ademsessies hebben ervaren. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. We starten om 19.30u, je bent welkom vanaf 19.15u.

Tip: trek lekker zittende kleding aan met laagjes. Je kunt een paar dikke sokken mee nemen en een flesje water. Het is soms fijn om wat op te schrijven na een sessie en dan is een notitieboekje handig.

Tarieven

  • Losse ademavond €55,-
    tijdsduur ± 2,5 uur

Reserveer via de agenda
Now is where love breathes

Rumi