Ademretraite 2022-10-13T16:08:32+00:00

Ademretraite

Persoonlijke Retraite – De Basis – Module 1 en 2

Wil jij je vrij voelen om je hart te volgen? Je zelfliefde uitbreiden door alles in jezelf welkom heten en liefdevol te omarmen? Bewust verbonden ademen wijst je stap voor stap je eigen weg.

De basistraining bewust verbonden ademwerk is een weg terug naar jezelf. Een prachtig instrument waarbij je steeds meer ontdekt hoe je je eigen adem kunt inzetten voor welzijn en persoonlijke groei. De bewust verbonden ademtechnieken begeleiden je naar de liefde die je bent en maken je bewust van je beperkende gedachten, emoties, overtuigingen en/of patronen die repeterende gedachten of emoties voortbrengen.

Echt van jezelf houden is misschien wel het moeilijkste wat er is, en wat de meeste van ons willen leren. Tijdens de training ontdek je hoe jij je eigen adem kunt uitbreiden of veranderen, zodat je je volledige potentie kunt ontdekken. Onbewuste patronen en oude overleving worden zichtbaar. Deze herkennen, erkennen en accepteren door erbij aanwezig te blijven en hierin te ademen maken de weg vrij voor iets anders. Je authentieke zelf.

Daarnaast gaan we in op de techniek en de filosofie. We werken in kleine groepen met veel begeleiding van ervaren coaches en trainers. Je leert verschillende ademtechnieken om je ademhalingssysteem optimaal te gebruiken en in te zetten in het dagelijks leven. Na de basistraining ben je in staat jezelf volledig te begeleiden binnen een ademsessie en weet je hoe je ademwerk kunt inzetten in je dagelijks leven.

De basistraining is in eerste instantie voor jezelf. Een krachtige reis naar binnen die je balans en bekrachtiging geeft. En je weer terug brengt in verbinding met jezelf en je omgeving. Zodat je hier op aarde je pad met meer gemak en zelfliefde kunt bewandelen.

Deze weekenden vormen onderdeel van de opleiding tot Bewust Verbonden Ademcoach. Voor meer informatie kijk op www.paradijsopaarde.nu/opleiding-bva. Praktische informatie over de kosten, locatie, tijden en het programma vindt je hier. De trainingen worden gegeven door Ragen Wesselius en Amber Lot.

Module 1

  • 27-29 januari 2023

  • 2-4 juni 2023

Module 2

  • 17-19 februari 2023

  • 23-25 juni 2023

Reserveer via de agenda
If you want to conquer the anxiety of life, live in the moment, live in the breath.

Amit Ray