Individuele sessie 2023-06-01T12:12:08+00:00

individuele sessie

Individuele ademsessie

Bij een individuele ademsessie is er alle ruimte voor jouw persoonlijke proces. Ragen nodigt je met haar begeleiding uit om je hele ademhalingssysteem te gebruiken en zo een open en verbonden ademhaling te activeren. Dit zorgt voor integratie en transformatie van gedachten, emoties en overtuigingen. Na afloop ervaar je meer ruimte en verbinding met jezelf en je omgeving, waardoor het makkelijker wordt om jouw eigen flow te volgen.

De sessie bestaat uit een intakegesprek, de ademsessie zelf en een ademanalyse na afloop. Tijdens het intakegesprek kijken we waar je nu staat. De essentie uit dit gesprek nemen we mee de ademsessie in. Na afloop van de ademsessie kan je, wanneer je daar behoefte aan hebt, feedback krijgen op je adempatroon.

Een ademsessie kan veel in beweging brengen, het is daarom fijn als je de rest van de dag rustig aan kan doen. Zo geef je lichaam en geest de ruimte om te integreren wat er is aangeraakt tijdens de sessie.

Tip: trek lekker zittende kleding aan met laagjes. Je kunt een paar dikke sokken mee nemen en een flesje water. Het is soms fijn om wat op te schrijven na een sessie en dan is een notitieboekje handig.

Naast individuele ademsessies, kan je ook kiezen voor een ademsessie in groepsverband. Meer hierover lees je bij de ademavonden en ademreeks. Ga naar de agenda om gelijk een plekje te reserveren.

Tarieven

  • Kennismakingssessie €110,-
    tijdsduur ± 2,5 uur

  • Losse ademsessie €130,-
    tijdsduur ± 2 uur

  • Losse ademsessie voor 2 personen €150,-

  • Individueel traject van 5 sessies €600,-

Ben je geinteresseerd maar zijn de kosten een probleem voor je? Neem gewoon even contact met me op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Afspraak maken
Ik adem in en kom tot rust, ik adem uit en glimlach. Thuisgekomen in het NU, wordt dit moment een wonder.

Thich Nhat Hanh