Over de Praktijkruimte 2024-04-17T19:28:18+00:00

praktijkruimte

De Praktijkruimte

Diviam Ragen biedt een praktijkruimte voor iedereen die het leven voluit wil ervaren, wil bijdragen aan een liefdevol bestaan en zorg wil dragen voor zijn omgeving en zichzelf. Naast eigen activiteiten wordt de ruimte ook verhuurd aan ondernemers en bedrijven die zich richten op duurzaamheid en een schonere of betere wereld. De ruimte is geschikt voor activiteiten met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.

De praktijkruimte ligt in een groene, rustige omgeving en de ruimte zelf straalt rust uit. Het weidse karakter van het landschap en de hoogte van de ruimte geeft de deelnemers direct een gevoel van vrijheid. De ruimtelijke uitstraling wordt versterkt door het vele licht via alle grote ramen en het gebruik van natuurlijke materialen.

De locatie is gelegen in een stille omgeving, met een eigen ingang. Door de vrije ligging kan er geluid gemaakt worden en is privacy gewaarborgd. De ruimte is ideaal voor ademwerk, emotioneel lichaamswerk, coaching, yoga, zingen, enzovoorts.

Een plek om
elkaar te ontmoeten,
te verbinden en
af te dalen
in jezelf

Over de locatie & voorzieningen

 • De ruimte is 60 m2

 • Er is plaats voor ongeveer 10 deelnemers

 • Gratis parkeren op eigen terrein

 • Bij een meerdaagse workshop of een grote groep zijn er mogelijkheden voor een aparte eetzaal in de boerderij

 • Overnachten is helaas niet mogelijk

 • Eigen keuken, toilet en douche

 • Eettafel voor max. 10 personen

 • Koelkast, vaatwasser, waterkoker & Nespresso apparaat

 • Glaswerk, bestek & servies

 • Matrassen, kussens & backjacks (tot 6 personen)

 • Flipover

“Als ik hier een workshop geef dan doen de plek en ruimte al het halve werk! De ruimte geeft een gevoel van moeiteloosheid en overvloed, waar ik met plezier een ontspannen en betekenisvol programma kan neerzetten.”

huurder

Verhuur

De richtprijs is €250,- per dag, voor dagdelen zijn er aangepaste tarieven.

Heb jij inspiratie gekregen of wil je jouw kwaliteiten op deze plek aanbieden?
Neem dan vooral contact op, in overleg is er van alles mogelijk!

Contact over mogelijkheden

Wat zeggen anderen over de ruimte?

“Alleen al het binnenstappen in de ruimte is een verademing. Je komt direct tot rust! Het open karakter van de ruimte draagt daaraan bij en nodigt je uit open te zijn over wat er in je leeft.”

huurder

“Huren bij Diviam Ragen ervaar ik altijd als zeer prettig. Het is een prachtige, zeer moderne ruimte met prachtige natuurlijke afwerking. De vrijstaande locatie met het schitterende uitzicht over de tuin en velden maken het zeer exclusief. Alles wat ik nodig heb voor mijn trainingen is aanwezig. Ik ervaar Ragen als zeer warm, flexibel en vakkundig. Ik en mijn deelnemers voelen ons steeds direct zeer welkom. Een aanrader! “

huurder