ademreeks

Ademreeks

De ademreeks geeft extra verdieping in vast groepsverband. Naast de ademsessie nemen we jullie ook mee in andere werkvormen. Je gaat aan de slag met de thema’s veiligheid, voelen, eigen plek, expressie, speelsheid, vergeving en overgave. In jouw geraaktheid omtrent deze thema’s ga je ademen, waardoor je ruimte maakt voor meer vertrouwen en vrijheid in jezelf.

De vaste groep geeft een veilige bedding om steeds diepere lagen in jezelf te ontmoeten en in te brengen. We zullen o.a. verdiepen middels beweging, dans, stem, systemisch werk en verschillende meditatievormen. De reeks bestaat uit 6 avonden, om de 3 weken. Tussentijds krijg je een kleine huiswerkopdracht mee, om jouw proces ook in je dagelijkse leven te ondersteunen.

De ademreeks is alleen geschikt voor deelnemers die al eerder een ademsessie hebben ervaren. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers en wordt gegeven door Ragen Wesselius en Rianne van Hassel. We starten om 19.30u, je bent welkom vanaf 19.15u.

Naast de ademreeks worden er ook individuele ademsessies en losse ademavonden in groepsverband gegeven. Als je interesse hebt in deze ademreeks, ga dan naar de agenda om jouw plekje te reserveren.

Tarieven

  • Ademreeks van 6 avonden €300,-
    tijdsduur ± 3 uur per avond

If you want to conquer the anxiety of life, live in the moment, live in the breath.

Amit Ray